وبسایت فروشگاهی-وبسایت شرکتی-پورتال سازمانی - وبسایت های ابری
سایت های فروشگاهی:
درسال های اخیربه علت شیوع کرونا احتمالا اسم سایت های فروشگاهی را به کرار شنیده اید سایت های فروشگاهی درواقع وب سایت هایی هستند که به کاربران اجازه میدهند تا کالاها و خدمات و محصولات دیجیتالی یا فیزیکی یا مجازی را از طریق اینترنت تهیه کرده و به فروش برسانند درواقع شما بوسیله این سایت ها میتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کرده و سفارشات خودرا پردازش کنید وخدماتی را که به مشتریان خود ارئه میدهید را مدیریت کنید.
برای اینکه وبسایت فروشگاهی ما موفق باشد باید چندین نکته را رعایت کنیم برای مثال وبسایت شما باید رابط کاربری ساده و در عین حال جذابی داشته باشد همچنین بالا بودن سرعت سایت تاثیر بالایی در ارتباط گیری مشتری های شما با سایت شما دارد و میتوانید با انواع ترفند های فروش سایت خود را بهبود ببخشید.
وبسایت های شرکتی :
بسیاری از شرکت ها بدلیل وجود فاصله جغرافیایی به سختی میتوانند با افراد یا شرکت های دیگر ارتباط بگیرند و فقط محدود به محیط جغرافیایی اطراف خود هستند. این شرکت ها با ایجاد وبسایت های شرکتی به راحتی میتوانند با مخاطبان خود ارتباط داشته باشند و ارتباطات خود را در زمینههای مختلف چندین برابر کنند.
به بیان دیگر وظیفهی اصلی وب سایتهای شرکتی، معرفی خدمات و در برخی موارد محصولات یک شرکت،سازمان یا موسسه است. همچنین وسیلهای برای ارتباط با مشتریان در هر کجای جهان قراردارند که با این کار دیگر نیازی به ملاقات حضوری نخواهند داشت و با استفاده از وب سایت ارتباطی دو سویه و محکم بین شما و مشتری شکل میگیرد و از طرفی، این وبسایت ها باعث بالارفتن اعتبار شرکت ها میشود.
پورتال های سازمانی :
پورتال سازمانی، یک نرم افزار مبتنی بر وب برای یکپارچه سازی اطلاعات، افراد و دسترسی ها در داخل سازمانها و شرکت ها است. پورتال سازمانی همه داده ها را دسته بندی می کند و آنها را در یک رابط واحد برای همه بخش ها در دسترس قرار می دهد توسعه پورتال سازمانی فرآیند جستجوی اطلاعات را آسان میکند زیرا کارمندان و کارکنان از طریق پورتالی که اطلاعات تجاری و برنامههای کاربردی را در یک مکان جمعآوری میکنند با یکدیگر تعامل دارند.
پورتال های سازمانی انواع مختلفی دارند که میتوان انها را به سه بخش کلی تقسیم کرد:
- پورتال سازمانی اطلاعاتی: امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی را از یک مکان واحد می دهند.
- اپلیکشن پورتال سازمانی: امکان دسترسی به اپلیکشن هایی که شرکت استفاده می کند را می دهد.
- پورتال سازمانی تخصصی: برای آنالیز داده ای که توسط کارمندان استفاده می شود و دسترسی دقیق به اطلاعات پایه ای استفاده می شود.
اما سایت های ابری به چه شکل هستند
وبسایت های ابری به گونه ای هستند که بسته به نیاز شما قادر به تغیرند وشما میتوانید نسبت به منابعی که نیاز دارید از این وبسایت ها استفاده کنید و محدودیت آنچنانی ندارید از طرفی از نظر مالی نیز کاملا به صرفه تر از وبسایت های سنتی هستند در کل به شما این امکان را میدهند که بتوانید با هزینه کمتر از منابع بیشتر و سریعتری استفاده کنید و باعث بهبود عملکرد وبسایت های خود شوید.
در وبسایت های ابری همانطور که گفتیم شما میتوانید بسته به نیاز توان سرور خود را کم و زیاد کنید همچنین در این مدل بدلیل وجود چندین سرور در صورت از دسترس خارج شدن یک سرور قطعیه سرور بوجود نمیاید و سرور های دیگر کار ان سرور را انجام میدهند و چون این سرور ها در جای جای جهان وجود دارن در صورت استفاده از انها نزدیکترین سرور به شما درخواست شمارا انجام میدهد تا سرعت انتقال اطلاعات بالا برود.
با توجه به مزیتهای متعددی که سرورهای ابری برای میزبانی وبسایتها و اپلیکیشنها فراهم میکنند، جای تعجب نیست که سرورهای ابری در مدت زمان کوتاهی، به چنین سطح چشمگیری از پذیرش دست یافتهاند. وبسایتهای میزبانی شده در فضای ابری در هر زمان و هر مکان، بدون وابستگی به یک سرور فیزیکی خاص، قابل دسترسی هستند.در نظر داشته باشید که برای فعالسازی سرور ابری، به دانش فنی و تخصصی نیاز ندارید و بعد از خرید سرور ابری، تنها با چند کلیک ساده میتوانید سرویس سرور ابری را برای وبسایت یا اپلیکیشنتان فعال کنید و از مزایای متعدد و ارزشمند آن بهرهمند شوید.
دیدگاه خود را بیان کنید